Om Immediate Peak

Lag en strategi som kan fungere best for deg og prøv å finne gode tradingmuligheter på bitcoin 24/7

Historien bak Immediate Peak

Det som gjorde at Immediate Peak så dagens lys, var ren lidenskap fra en bitcoin-trader som ville ordne hele tradingprosessen på en forståelig måte. Grunnleggeren av Immediate Peak, har alltid vært interessert i bitcoin-trading, og han startet med trading så snart kryptomynten dukket opp på ulike børser. Med litt snubling i begynnelsen, fikk han en god forståelse for hvordan man går frem med trading av bitcoin og altcoins generelt.

En av utfordringene han møtte mens han tradet bitcoin, var gjennomgangen av den samme prosessen om og om igjen. Forestill deg at du bygger et hus, for så å komme tilbake neste dag for å bygge det fra bunnen av hver dag. Etter å ha blitt lei av å gjenta de samme trinnene om og om igjen, bestemte han seg til slutt for å ordne alt dette i form av en plattform. Han så for seg en plattform der han kunne fremskynde prosessen med å skanne markedet, gjenta en sett med tradingstrategier uten å konfigurere den om og om igjen, og ha alle tradingverktøyene tilgjengelig når behovet dukket opp.

Det å ha venner med lignende interesser hjalp ham med å komme i gang med Immediate Peak -prosjektet. De første etappene var de vanskeligste, og teamet fikk sine skuffelser underveis. De måtte stadig tilbake til tegnebrettet for å komme opp med e nnøyaktig skisse av hva grunnleggeren hadde foreslått. Det skjedde endelig i 2016, da den første vellykkede testen av plattformen ble gjennomført.

Grunnen til at Immediate Peak ble utviklet

Som en bitcoin-trader selv, likte ikke grunnleggeren av plattformen det faktum at han måtte lage en tradingstrategi fra start hver eneste dag. Teamet var også lei av å studere mange forskjellige og spredte kilder for å utføre aktivaanalyser. De ønsket en raskere og fremskyndet prosess med alt en trader trenger i én enkelt plattform.

Misjonen til teamet bak Immediate Peak

Misjonen til teamet siden dag én, har vært å jevne ut det repetitive og ineffektiviteten i den tradisjonelle tradingprosessen. Med Immediate Peak, tar de sikte på å utvikle en plattform som får jobben gjort, samtidig som traderen har kontroll over porteføljen og alle tradingbeslutninger.